4/5


ieri prima zi de tenis….da…in iulie se pare ca incep mai multe activitati pentru mine….eram ingrijorata daca  ma va durea mana si nu voi mai putea dansa la zen….dar nu s-a intamplat asa…am putut dansa.

mi se parea grea racheta….dar mai grea era lovitura….”nu tine capul rachetei in jos , ca urca mingea”….pfiuu….dar cum sa  o tin bine cand eu nu vad racheta?? “o simti….”…se pare ca la multe trebuie sa simti chiar cand nu vezi …..oki…be one with the ball….

am ajuns tarziu acasa…eram in criza de timp sa ma pregatesc pentru “brillante party “….dar i made it….ajung la zen sa vad multa lume, cum n-a mai fost de mult…eram vesela…m-am pus pe admirat….cel mai mult mi-au placut cei in rosu….minunati de-a dreptul….pe zouk am fost fascinata de miscarile lor….3…cupluri ….minunati….

au fost putine culori pe ring, rosu alb negru….dar miscarile lor erau de toate culorile…..nu mai stiam la cine sa ma uit….

si a mai fost inca o premiera ieri….am dansat zouk….wauiii….se pare ca nu sunt pasi de baza anume definiti…dansezi cum simti….si pe zouk nu ai cum sa nu simti….

si acum asta va ramane prima mea melodie de zouk dansata….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s