sa stii


si mergi si ai si poti….si totusi unde, cate si ce???ce bine ca recunosti….ce bine ca stiu …ce bine ca stii…..si totul e mai bine …..si totul e perfect…..pentru cine, pentru ce,pentru cati??? stiu ca nu vrei….stiu ca nu vreau…..ce bine sa stim….sa stim de noi …sa stim de ei….poate vom ajunge sa stim totul …poate vom stii odata ce era de stiut….si multe sunt,  si circumvolutiunile s-au ruginit…si nu mai e ulei…..si nu mai avem nimic….si totul a ramas la stadiul de spin….si totul e asha de usor cand vrei si cand poti….si-atunci ce mai vrei totusi??….spune ce mai vrei???….ca eu nu vreau decat totul….

*hands down**mai incet ca nu pot sa tip ca ma doare gatul de la aerul conditionat*Advertisements

7 thoughts on “sa stii

  1. “totul” e nimic sau infinit, “totul” e prezent sau trecut ori viitor, “totul” e un “el” sau o “ea”, “totul” e nepretuit sau nemarginit, “totul” e prietenie sau iubire … etc. “Totul” e ce vrem noi, ce ne face sa traim sau ce ne face sa simtim. “Totul” suntem noi…

  2. pffffuaaiiii.. nuuu .. in coduri 0 si 1 … e limitat..infinit dar limitat… nu vezi nimic nu auzi nimic.. doar presupui…. acum vorbesc in 0 si 1.. daca se intelege at mai trebuie sa modific programul de criptare :))))))))) :))))

  3. s-ar putea sa nu existe nici infinitul dar asta e alta discutie….nu ma bag…..sa presupunem doar momentul asta…..si atat……restul e viitor si tocmai a trecut trecutul pe langa noi…. :)) :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s